Heb ik een geverifieerd gebruikersaccount?

Voor het opvragen van creditcardgegevens heb je een geverifieerd gebruikersaccount nodig. Maar hoe kun je controleren of je account geverifieerd is? Volg de onderstaande stappen om erachter te komen of je gebruikersaccount is geverifieerd.

Let er op dat je zelf verantwoordelijk bent voor wie wel/niet toegang heeft tot de Vault. SmartHOTEL is niet verantwoordelijk voor de toebedeling van het verificatie proces en de Vault gebruikers. 

Stap 1: Log in op het extranet met je gebruikersaccount.

Log in op het extranet van SmartHOTEL. Klik na het inloggen op je accountnaam (profiel) in de linkerbovenhoek.

Account_1

Stap 2: Controleer of je account is geverifieerd

Staat er een ”Geverifieerd” in het groen achter je e-mailadres? Dan is je account te gebruiken. Als je het niet ziet, moet je de volgende stappen volgen.

Account_7

Stap 3: Controleer uw gebruikersaccount

Vul je e-mail adres in en druk op de ”verifieer” knop.

Account_2

Je ziet een pop-up die vraagt of je al een verificatiecode hebt. Je hebt het nog niet, dus druk op de ”stuur code” knop alsjeblieft. 

Account_3

Stap 4: Ga naar uw e-mailaccount (Outlook / Gmail / anderen)

Ga naar je e-mailaccount en controleer de inkomende e-mails. Je vindt een e-mail van SmartHOTEL in je inbox met een code erin. Kopieer/plak deze code.

Account_4

Zie je de e-mail niet? Controleer dan ook uw spam/junk inbox. 

 

Stap 5: Voer de code in het extranet in

Voer de code in het extranet in en druk op de knop ”Controleer mijn e-mailadres”. Het volgende wat je ziet is een ”verificatie geslaagd” pop-up.

Account_5

Account_6

Stap 6: Je gebruikersaccount is nu geverifieerd

Als je nu je account controleert, zie je een vinkje en ”geverifieerd” achter je e-mailadres. Je kunt nu creditcardgegevens ophalen met dit account.

Account_7

Houd er rekening mee dat SmartHOTEL niet verantwoordelijk is voor de manier waarop het hotel de creditcardgegevens opslaat na het ophalen. Wij raden je aan onze veiligheidspagina te raadplegen voor meer informatie. 

 

Gerelateerde artikelen: