Wat zijn 'errors'?

''We zien errors voor deze boekingssite'' is een zin die u het support team waarschijnlijk wel eens hoort zeggen. Maar wat betekent dit precies?

Synoniemen voor het woord Error: een fout, een technisch probleem, een mankement.

Er zijn allerlei soorten errors. Zo verschijnt er bijvoorbeeld een error als u probeert in te loggen met een verkeerd wachtwoord, of als u op de save button probeert te drukken zonder dat er iets is gewijzigd. Deze fouten zijn vrij rechttoe rechtaan.

Maar wat als iemand van het support team zegt ''we zien errors voor deze boekingssite''? Dan betekent dit dat SmartHOTEL niet in staat was om een update (restrictie, beschikbaarheid, tarieven) naar de boekingssite te sturen. Dit kan zijn vanwege een tijdelijk time out. SmartHOTEL kan het bericht dan proberen nogmaals te sturen. Ook kan het zijn dat de room/rate setup van Booking.com niet overeenkomt met SmartHOTEL. Dan dient er aan van de 2 kanten iets aangepast te worden.

Een error kan ook optreden bij het doorsturen van een reservering naar het PMS. Wij kunnen u helpen om erachter te komen waarom dit gebeurd. 

Het supportteam zal altijd zijn best doen om de fout op te lossen. Als ze hulp nodig hebben van uw kant, zullen ze proberen de situatie zo duidelijk mogelijk voor u uit te leggen, om samen tot de oplossing te komen.

 

Gerelateerde artikelen: